keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Nuha lähtee nuss***lla?

:D Niiiiiiin.....
Ei olisi pitänyt kehua että ei ole flunssa iskenyt vielä tänä syksynä kunnolla vaikka lapset nuhailleet vähän väliä. Nyt se on sitten kunnon flunssa päällä :( Koska pää on täynnä räkää ja ajateltu on viimeaikoina niin paljon että kiintiö alkaa oleen silläkin saralla täynnä, ajattelin aikani kuluksi koota muutamia keinoja, millä ihmiset flunssaa ovat hoitaneet. Josko jotain näistä päätän kokeilla, voi sitten raportoida tuloksista...


1. Kansanperinteessä sipulimaitoa pidetään tehokkaana lääkkeenä flunssaa vastaan


2. Jotkut uskoo sipuliin/valkosipuliin ja toiset ottaa rommia.


3. ...Toinen vaihtoehto on keittää tilkka vettä kiehuvaksi, sekoittaa se samaan määrään vodkaa ja liottaa villasukat siinä. Sitten sukat n. 50 asteisena paljaisiin jalkoihin ja elmukelmua päälle. Loppu liemi nassuun ja nukkumaan.


4. Käperry siis peiton alle lämpimään, ja nuku niin paljon kuin haluat. Muista pysytellä peiton alla myös katsoessasi tv:tä, lukiessasi kirjaa tai nauttiessasi flunssajuomia.
Lääkkeet



5. Viina taltuttaa flunssaa. Alkoholikurlaus onkin usein suositeltu tapa parantaa kurkkukipua. Kirkasta alkoholia, eli esim. vodkaa otetaan suuhun, EI NIELLÄ, kurlataan ja sylkäistään pois. Myös erilaisia vodkajuomia, joihin lisätään vaikka yrttejä, voi käyttää flunssan hoitoon, sillä alkoholi desinfioi elimistöä. 


Tässä siis muutamia mainitakseni... Koska kohta 4 ei tätä sirkusta pyörittäessä onnistu mitenkään, eikä tuo kohta 3:kaan oikein houkuttele. Sipulimaito kuulostaa siltä että sillä sais aikaan kunnon elimistönpuhdistuksen, eikä sen takia että se olisi niin terveysvaikutteista, vaan siitä syystä että se mitä todennäköisimmin tulisi ylös tuoden mukanaan koko päivä ruokalistan.


Joten, mitä jää jäljelle? Viinaa! Tavalla tai toisella tuo viisasten juoma tuodaan esille flunssan helpottajana. Ja jos ei flunssa helpotu niin eiköhän sillä olo muuten helpotu, ainakin tilapäisesti ;) Eli ei muuta kun viinakauppaan apteekin sijaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti